lørdag den 14. april 2012

Guf til havenJubii... Har lige modtaget min bestilling fra Staudefeen, jeg har købt lidt nyt til mit røde bed og en enkelt slags storkenæb til det hvide bed. Findes der noget bedre end at få plantepakker med posten??Til det røde bed har jeg købt 2 forskellige slags Astrantia Major: "Ruby Wedding" og "Lola". Jeg har nogle Sarah Bernard pæoner deroppe i forvejen, som når de bliver plantet lidt højere forhåbentligt vil blomstre i år.   
Ved Staudefeen købte jeg også et par Veronica longifolia "Pink Damask" til at stå mellem pæonerne og nogle tæppepileurt (Persicaria affinis "Superba") som bunddække. 


Til det hvide bed har jeg købt 3 af de dobbelte Storkenæb Marlene har skrevet om på hendes blog, det er svært ikke at blive fristet, og jeg glæder mig til at se pratense "Laura" folde sig ud til sommer ;-)

Har været så heldig at få foræret 2 sække med Dahlia knolde fra min "pap farmor", hvilken gave - de skal snart forkæles lidt med jord og vand i vores værksted.I får lige et par billeder af gårsdagens aftenhimmel, den var virkelig smuk. Den er også vist inde på landbohaven fredag.Solnedgangen

Regnbuen

Vores "værnetræ" i solnedgangen

Kunne ikke lade være med at tage et billede ind af vinduet, har et par små venner der venter på at komme ud i større potter og nyde det gode vejr ;-)


God (nat) havedag i morgen

Kan man andet end elske perlehyacinter?

13 kommentarer:

 1. Det er da næsten bedre end juleaften med sådan en kasse af uundværligheder til haven :)
  Jeg har også anskaffet mig en god posefuld pileurt hos min far, den delte jeg i 10 stk, sikke de penge jeg sparede :)....men dem har jeg jo så nok brugt på noget andet :D
  God søndag til dig:)

  SvarSlet
 2. ......kasser af den mkaliber med posten er da bare noget af det bedste. God arbejdslyst med at plante ud ;0)

  Dorthe

  SvarSlet
 3. Dejlige sager du har købt - længe leve internet shopping :-) Jeg har også flere gange, været tæt på at bestille nogle af de smukke hvide dobbelte storkenæb.
  God søndag

  SvarSlet
 4. Uhh .. hvor lækkert med pakkepost = planter. Får lyst til straks at bestille :-)
  God søndag til dig!

  SvarSlet
 5. Tak for reklamen, Susanne ;-))) Godt nok gør jeg en ære ud af at pakke forsvarligt, men man kan næsten ikke se, at de har været undervejs :-) så tak for synet - det hjælper mig også i min videre pakning af ordrer ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 6. Lækkert at få pakker med planter, jeg får i morgen :o)
  Held og lykke med dine.

  SvarSlet
 7. Tak til jer alle, det er altid super dejligt med så søde kommentarer ;-)Er på vej ud igen, godt pakket ind for her i det kolde syd-vest jydske er det kun lige over frysepunktet og kold blæst..
  God dag

  SvarSlet
 8. Hej Susanne
  Hvor er det fine planter du har købt, og sikke en spædende kasse med knolde du har fået.
  Jeg er ret betaget af dit billede af jeres værnetræ. Det har en flot grenstruktur. Hvad er det for et træ?
  VH Nina

  SvarSlet
 9. Hej Nina
  Vores træ er en Ask, i gamle dage plantede man et træ når man byggede en gård for at aflede lynet, derfor kaldes det også et værnetræ. Huset er fra 1937, men der er ingen der helt kan fortælle os om træet er fra samme tid, men det har ihvertfald stået her de sidste 50 år siger min svigermor.
  Et gammelt ordsprog hedder: Kommer eg før ask går sommeren i vask, kommer ask før eg bliver sommeren hed (skal siges på godt jydsk) ;)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak for forklaringen om et værnetræ - den kendte jeg ikke til.
   Med hensyn til ordsproget, så venter jeg så i spænding på din melding om, hvornår værnetræet springer ud. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg vil håbe asken kommer først i år.
   VH Nina

   Slet
 10. Spændende planter du har købt. Altid rart at få ny planter til haven.
  Smukke billeder af aften himlen.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 11. Du så mye flott det var i posene dine:))..og den med georginene...snadder:)
  Takk for du deler nydelige bilder:))

  SvarSlet
 12. Altid spændende med pakker - og der er godt med gode sager i dine! Så jeg må give dig ret,
  der er ikke meget der kan slå det, at få plantepakker med posten.

  SvarSlet