mandag den 30. april 2012

Fra skrot til slot

Mine piger har et legehus som er arvet. Det er 14 år gammelt og synger nok desværre snart på sidste vers. Dog har det for os en høj "affektions værdi" da ham der i sin tid byggede det af paller og andet rest træ, ikke er her mere. Det har fået en ordentlig omgang maling/træbeskyttelse, for at det lige kan få et par sidste gode år ;-)


Efter en omgang med højtryksrenseren...
Så flot blev Dukkehuset, malet med Flügger 1482 og pyntet med blomster. Det er blevet malet hvidt indvendigt, fået kludetæppe og blondegardiner og et 6 personers kaffestel erhvervet i en genbrugsbiks til kun 40 kr ;-) Vi har sat en lyskæde med solenergi op under udhænget - det ser bare rigtigt hyggeligt ud om aftenen. 


Te selskab i regnvejr, men humøret er i top


Jeg fik klippet en del af mine buksbom i det rødlige bed, det pyntede - og ups de gule tulipaner står endnu. De får lov at overleve indtil videre, men skal flyttes senere. Jeg fik forresten en laurbærkirsebær busk forærende. Den er ikke kommet så godt over vinteren. Er der nogen derude der ved om de er nemme at få til at blive helt grønne igen. Håber den kommer sig over flytningen - den bliver forkælet lidt.

                               


God dag, nyd det skønne vejr og en evt. fridag
13 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud i det legehus. Kan godt forstå, I passer på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og velkommen til dig. Har lige været inde og lure på din blog - skal love for i får udrettet noget i haven, dejligt ;)

   Slet
 2. Nurh hvor er det bare blevet sødt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ;) Er også selv lidt tosset med det...

   Slet
 3. Fantastisk flot legehus :o)
  Din laurbærs brune blade skal nok forsvinde. Nogle vintre er bare hårde ved laurbær, men min erfaring er at de nogenlunde hurtigt retter sig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder bare godt hvis der stadig er håb for busken, har nemlig allerede planer om at flytte den med til det hvide bed der snart kommer herhjem :)

   Slet
 4. Super flot legehus, det kan ikke ses at det har nogle år på bagen, og teselskab kan man altid bruge....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og også meget velkommen til dig Susanne

   Slet
 5. Hold da fast hvor blev det prinsse fint jeres lejehus det ligner jo en million håber ham der har lavet det kigger ned og ser hvor flot det er blevet.

  Hilsen helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Er overbevist om at han kigger ned en gang imellem.
   Hilsen Susanne

   Slet
 6. Ih, hvor er det sødt, og sikke et fint arbejde, I har lavet :-) Det bringer minder frem om mine små teselskaber - en af mine yndlingslege ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 7. Så fint det ble!
  Takker for hyggelig kommentar hos meg:))

  SvarSlet
 8. Hvor er det et flot legehus, det blev til. Det ser da bare fantastisk ud. Din have ser også hyggelig ud.
  Jeg tro sagtens din busk kan rette sig, jeg har selv flere og de ser næsten altid lidt medtaget ud først på foråret, men de retter sig og bliver rigtig fine. Giv tid!
  Tak også for hyggelig komentar hos mig.
  KH. Susanne

  SvarSlet